shukar_web_banner_468x60px (1)

Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) Muntenia împreună cu Agenția de Dezvoltare ComunitarăÎmpreună are deosebita plăcere să vă invite la evenimentul de lansare a programului „SHUKAR Club – Argumente împotriva discriminării”. Lansarea are loc marți, 30 septembrie, începând cu ora 12:00 în cafeneaua Librăriei Bastilia.

Evenimentul va începe cu o scurtă dezbatere pro-contra, după care vor lua cuvântul:

Gelu DuminicăDirector Executiv Agenția de Dezvoltare ComunitarăÎmpreună

Emanuel Beteringhe – Președinte Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR)

Nicoleta Bitu – formator de lideri romi la K Consulting Management and Coordination

Ciprian Necula – Președinte Romano ButiQ și activist pentru drepturile romilor

„SHUKAR Club – Argumente împotriva discriminării” este un proiect-pilot adresat tinerilor romi cu potențial. Pe parcursul a 18 luni, organizatorii își propun să le ofere acestora un program de dezvoltare personală de excelență care să îi ajute să devină actori activi împotriva faptelor de discriminare și în acelați timp, să îi propună ca tinere modele pentru alți tineri romi. Prin dezbaterile educaționale și scrierea argumentativă, întâlniri cu lideri aparținând etniei și nu numai, proiectul abordează problema discriminării dintr-o perspectivă nouă și neobișnuită, care completează abordarile clasice în combaterea discriminării și rasismului.

Rezultatul acestui proiect este formarea unui grup de tineri lideri romi, activi și vocali împotriva discriminării.

Pentru a confirma prezența la eveniment, vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa bogdan.e.raluca@gmail.com până la data de 26 septembrie.

Vă așteptăm!