Eram o fata mica de statura, cu parul lung, negru ca si abanosul. Plimbandu-ma pe afara cu prietenul meu Panda. Acesta avea 2 metri inaltime, era un baiat solid si bine facut. Mereu ma plimbam cu el prin parc, dar intr-o zi am simtit ceva ce in alte zile nu am simtit si atunci imi dadusem seama ca este cel mai bun prieten al meu.

Si intr-o zi am primit o propunere din parte profesorului de romana sa merg la un atelier la sala de economie. Era o zi de joi si trebuia sa dau doua teste unul dupa altul, asa ca am acceptat sa merg. Acolo l-am intalnit pe Andrei Botezatul care ne-a vorbit despre proiectul Shukar. Mi s-a parut o idee foarte interesanta asa ca am completat un formular de inscriere.

Odata inscrisa la club, am inceput sa am diferite activitati printre care si un concurs de argumente impotriva discriminarii, si o plecare la Sibiu. Ma integrasem foarte bine in club si ma intelegeam foarte bine cu fiecare membru al clubului. Inca imi amintesc prima intalnire la care am participat. AM avut ocazia de a o intalni pe Stela Chiorea la CARE Cafe. O zi innorata, dar distractiva, de duminca.

Trecand peste momentele de entuziasm, au existat si situatii dificile, leate de participarea la Forumul National De Dezbateri Academice, in Timisoara. Ca participant, a existat foarte multa presiune, deoarece nimeni nu se simtea pregatit.

Desi nu eram pregatiti si emotionati, totul a trecut de la sine si ne-am descurcat la concurs am castigat 5 meciuri din 9

Acum la clubul Shukar nnu mai avem chestii de genul emotie sau clash-ui si etc.

Consider ca am invatat foarte mult aici, m-am dezvoltat foarte mult si totul este datorita Ioanei Covei, trainerul nostru de la Shukar.

Ii doresc multa sanatate si tot ce si-a propus sa se indeplineasca.