Stela Chiorea este poate unica femeie de etnie romă seropozitivă și lesbiană care a avut curaj să se facă astfel cunoscută și asta o face pe Stela, o femeie specială. Ei îi place foarte mult să socializeze, sa râdă, să glumească, îi place foarte mult să poarte numai haine bărbătești. Aceasta lucrează în lumea activismului pentre oameni seropozitivi. Stela este lesbiană și trăiește de mulți ani alaturi de o superbă femeie numita Dana, care a ajutat-o pe aceasta să treacă peste multe obstacole și greutăți.
Deși Stela este o persoană de etnie roma, ei nu i-a păsat de ceea ce au spus persoanele din jurul ei cum că : “ar trebui să se comporte ca o fată”, “să se imbrace ca o domnișoară”, ” că trebuie să se căsătorească cu un băiat”, sau că “ai înnebunit? Râd țiganii de noi.” etc. De aceea aceste lucruri și multe alte lucruri o fac pe Stela o persoană de admirat.
Stela Chiorea a trăit multe peripeții, unele bune, altele mai puțin bune. “Gașca”, “anturajele”, “prieteni” i-au construit un drum greșit, care nu era folositor și nici de viitor, dar aceasta după multi, mulți ani s-a schimbat.

Urmăriți micul interviu cu ea, descoperiți un personaj.